Bed and breakfast med udsigt til det grønne

​På vores bed and breakfast i Fjand nær både Herning og Holstebro har vi to dejlige store værelser med udsigt til det grønne samt et stort og nyt badeværelse. Derudover har vi et dejligt opholdsrum med TV og internet samt mulighed for kaffe/the. Morgenmad kan nydes i vores café fra kl. 8.15 eller efter aftale. Sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Overnatning i rolige omgivelser og smuk natur

Pris per dobbeltværelse 750,- kr. pr. nat (2024)

Pris ved enkelt værelse 500,- kr. pr. nat

​Kom og få en dejlig overnatning i rolige omgivelser på vores bed and breakfast, hvor kun fuglenes kvidren og havets brusen kan høres, og den mest fantastiske solnedgang og stjernehimmel kan opleves.

​Vores bed and breakfast er beliggende i den gamle Strandfogedbolig, som i dag er en aktiv turistvirksomhed med gårdbutik, café og galleri, og vi ligger lige midt i den smukke vestjyske natur mellem VESTERHAVET og NISSUM FJORD.

​Book et værelse på vores bed and breakfast

Kunne du tænke dig en skøn overnatning midt i den smukke natur omkring Vesterhavet, så kig forbi vores bed and breakfast. Du kan med fordel ringe og booke et værelse på telefon 97 49 64 60, eller 21 76 40 48 eller du kan skrive til vores e-mail info@fjand-gaardbutik.dk. Vi besvarer også gerne eventuelle spørgsmål.