DELIKATESSER, BRUGSKUNST OG MEGET ANDET

Butikken

​I butikken sælger vi friskmalet kaffe, theer og delikatesser, sundhedssko fra ARCOPÉDICO, skindtasker, punge og handsker fra BELSAC, smykker fra Dansk Smykkekunst, lækkert NORSK STRIK, brugskunst og meget mere. Fjand Gårdbutiks mål er at give kunderne en oplevelse udover det sædvanlige.

Vi er super glade for vores OLIE & EDDIKE TAPPERI – du kan smage på råvaren og købe i mindre mængde og endda genbruge flasken ved næste påfyldning. Det giver en god oplevelse. Efteråret byder på spændende balsamicoer som Hindbær & Lakrids samt Passionsfrugt og olie med Rørhat. Den cremet Blodappelsin er stadig en stor hitter.

FUR BRYGHUS fortsætter øleventyret og er lige kommet med en Dansk Fyr ;O) Vi byder på spændende øl feks. Renæssance, Hvede, Frokost, Porter, Ale m.fl. som du kan nyde i vores café eller købe i butikken. FUR Maltsnaps et kæmpehit herude på vestkysten.

FUR Malt er en dansk akvavit krydret med hyldeblomst. Blomsterne er plukket på Knuden, Furs store naturområde, hvor også bryghuset er beliggende. ALLETIDERS GAVE – hele året ;O)​

BADEANSTALTENs nyhed i efteråret er en nærende Body Butter Creme med lækkert indhold af kakaosmør og æterisk mandarinolie. To helt unikke håndlavede sæber Kalejdoskop og Poetisk Geomatri – det er boblende kunsthåndværk.

Vi laver også GAVEKURVE – f.eks. den hyggelige, den personlige – eller den mere praktiske – til både firma og privatkunder.​

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!