DELIKATESSER, BRUGSKUNST OG MEGET ANDET

Butikken

Velkommen til vores finurlige gårdbutik her er god mulighed for at går på oplevelse og blive inspireret – og fristet.

Vi har frisk og fyldig kaffebønner og altid dejlig nymalet kaffe, stort udvalg i teer samt mange lækre delikatesser med danske – og især lokale produkter såsom FUR ØL, Malt AKVAVIT, Knaplund GIN & MOONSHINE, marmelader fra HYBENGAARDEN – alt det vi kan li’.
Eddiketapperiet kan vi og vores mange gæster ikke undvære og der kan vælges mellem mange balsamicoer f.eks. Mango, Blodappelsin, Hindbær, Granatæble, Figen & Dadel, Blåbær & Havtorn omfl.
Og selvfølgelig er vi oppe på lakridserne med Bülow og Bagsværd Lakrids samt de bedste chokolader og flødeboller – mums:0)

Butikken byder så det der er “nice to have or need to have” skønne tekstiler fra EKELUND samt SÖDAHL. Skindtasker & punge fra Pia Ries, Tøj fra Janne K., masser af årstidens trend i pynteting og brugskunst fra IbLaursen, LaVida, Lyngby Glas PIP STUDO, mfl. til sommerhus og privaten samt inspiration til haven, terrassen og stranden.
Wellness er noget alle kan li’ – og derfor har vi et stort udvalg i lækre skønne sæber, cremer, dufte bl.a. fra Badeanstalten & Alfred Co.
Og varme skal der til på vestkysten – vi har WOOL WEAR, NORSK STRIK, plaider, uldstrømper og de bedste GLERUPS hjemmesko – de er vanedannende.

Vi laver også GAVEKURVE – f.eks. den hyggelige, den personlige – eller den mere praktiske – til både firma og privatkunder.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!