VORES BUTIK

Kig ind i Butikken

Ja, mange gæster bliver overrasket når de kommer ind i butikken – “hold da op, sikken en stor butik – super lækker – god smag I har – god kvalitet – her kunne vi gå i flere timer” og det er selvfølgelig rigtig herligt at høre, for vi vil jo gerne give vores gæster en god oplevelse

DELIKATESSER:
Gårdbutikken byder på mange spændende delikatesser bl.a. den hele kaffebønne som vi kan male på vores kaffemølle samt et stort udvalg af teer, chokolade og de bedste flødeboller fra FRELLSEN. Marmelader fra danske HYBENGAARDEN og vores egen FJAND SENNEP.
Vores olie & eddike tapperi er en kæmpe succes og rigtig godt koncept fra ALMAbyG. Vi har spændende øl fra FUR og deres fantastiske MALT akvavit med hyldeblomst. Westcoast GIN m.fl. fra Knaplund, RAV ROM, forskellige brændevine og jomfruhummersuppe fra Noormann Naturens forråd samt FISK på DÅSE fra GRØNDALs.

Er du til LAKRIDS så har vi pænt udvalg fra Bagsværd Lakrids og den bedste Hattesens Lakridskonfekt fra ÆRØ.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!

BRUGSKUNST:

Vi har skønne tekstiler fra EKELUND, SŌDAHL og PIP STUDIO samt alt det der er nice to have af BRUGSKUNST fra IB Laursen, F&H, Koustrup, Det gl. Apotek, LaVida, Lauring, 2Have, Gardenlife – ja masser af inspiration til din bolig og dig på alle fire årstider.

Vi forhandler PIA RIES skindtasker og punge til hverdag og fest – store som mindre – men alle i super lækker KVALITET.

Tid til forkælelse og WELLNESS så er vi jo rigtig glade for danske BADEANSTALTENS fantastiske produkter og vi har også et stort udvalg i sæber, creme fra ALFRED & Co. som er meget populære – masser af gaveideer.

Vi er mega glade for JANNE K. og hendes skønne TØJ kollektioner til lige så dejlige vi quinder nu engang er ;0) Her kan du finde buks, kjoler, bluser, jakker, tørklæder og der er mange nyheder på sæsonen. Og JanneK. gør rigtig meget i hør både til sommer og vinter så Whatsnottolike ;0)

GLERUPS & STRIK:

WOOL WEAR er kommet med nyt og lækkert strik og uld veste samt NORSK STRIK, flotte plaider og et stort udvalg af dejlige varme uldstrømper/sokker. Vi har også et spændende udvalg af GLERUPS skønne filthjemmesko – de er hurtig vanedannende og fåes både til damer og herrer samt børn. Ja det er jo det der luner – også på vestkysten.

Hvis der er noget du falder for på foto og vil vide mere om så ring til os på telefon 97 49 64 60 – så finder vi ud af det:)

MAILEG:

Ja det er et sandt eventyr og man lader sig rive med af de sødeste mus med fine detaljerer fra næse til hale. Nogle bor i en tændstikæske, nogle kommer med en kuffert eller bil. Og de er klar til fest, strand, skole … og super gode i det store dukkehus. Kaniner & harer er også at finde i vores store udvalg fra Mailegs. Du kan altid finde en gave til ethvert barn og der er skønne krammedyr – bedst friends.

Men vores JUL fra MAILEG er nok dem vi elsker mest – ja de lange nisser – nisse pige/dreng, Kalendernisse, metalophæng samt Maileg Noél, Pétit.

BRINK NORDIC:

Juletræet med sin pynt og her er det smukkeste julepynt i skøn nordisk tradition eller sjove figurer eller ren nostalgi men alt er mundblæst glas, forsølvet og håndmalet i Europa. Dansk design når det er bedst og det sælger hele året og julepynten ligger i fine æsker.

​Mange muligheder for at finde en spændende gave eller gavekurv ;0)