VORES BUTIK

Kig ind i Butikken

Ja, mange gæster bliver overrasket når de kommer ind i butikken – “hold da op, sikken en stor butik – super lækker – god smag I har – god kvalitet – her kunne vi gå i flere timer” og det er selvfølgelig rigtig herligt at høre, for vi vil jo gerne give vores gæster en god oplevelse.

Du kan nu gå med rundt i butikken og se vores spændende ting og sager lige fra delikatesser kaffe/theer, olie&eddike tapperiet, spændende øl fra FUR og deres fantastiske MALT akvavit med hyldeblomst, til vores sundhedssko fra ARCOPEDICO, tøj, smykker fra Hornvarefabrikken, og tasker fra Pia Ries, lækre skindhandsker.

Vi har skønne tekstiler som bordløbere, viskestykker fra EKELUND samt alt det der er nice to have af brugskunst lige til at pynte op med og give en god stemning. Og så er der selvfølgelig også en skøn haveafdeling – vi er jo i sommerlandet.​

NYT: Vi har lavet “det lune hjørne” med al vores NORSKE STRIK, uld plaider samt flotte quiltet tæpper. Vi har dejlige varme uldstrømper og et spændende udvalg af GLERUPS herlige filthjemmesko – både til damer og herrer samt børn – ja, det er jo det der luner:)

Hvis der er noget du falder for på foto og vil vide mere om så ring til os på telefon 97 49 64 60 – så finder vi ud af det:)

​Mange muligheder for at finde en spændende varm gave.​

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!